IRA EXPERT

CONSULTING

Recomanda-ne unui prieten

IRA Expert Consulting SRL

IRA EXPERT CONSULTING S.R.L. este o societate profesionala care ofera asistenta, consultanta si reprezentare juridica inca din anul 2005.

Inca de la inceput specialistii firmei IRA EXPERT CONSULTING au avut grija sa se asigure ca toti cei care au venit la noi pentru un sfat sau o informatie au primit suportul de care au avut nevoie. Am reusit acest lucru printr-o combinatie unica de intelegere, creativitate, dedicare si experienta.

Serviciile juridice oferite acopera o paleta larga de domenii si includ, dar fara sa se limiteze la: dreptul civil, penal, corporativ, comercial, contencios administrativ, proiecte de afaceri, fuziuni si achizitii, proiecte de finantare, domeniul imobiliar, drept financiar si fiscal, lichidari etc.

IRA EXPERT CONSULTING S.R.L. dispune de infrastructura si resursele necesare pentru a oferi servicii complete si integrate de consultanta, asistenta si de reprezentare juridica, acoperind intreaga gama de servicii juridice din toate domeniile de activitate. Activitatea de asistenta si reprezentare juridica se desfasoara in fata instantelor judecatoresti de toate gradele, in fata instantelor arbitrale si a celorlalte organe cu atributii jurisdictionale, precum si in raporturile cu institutii publice ori cu alte persoane fizice sau juridice romane sau straine.

IRA EXPERT CONSULTING S.R.L. are in plus relatii de conlucrare cu specialisti in domeniile de activitate in care este implicata consultanta, asistenta si de reprezentare juridica, printre care mentionam experti in domeniul bancar/financiar, fiscal, experti contabili, experti topo – constructii civile si industriale, traducatori autorizati, notari, executori judecatoresti.

IRA EXPERT CONSULTING S.R.L. va asigura ca, apeland la noi, veti fi beneficiarii unor inalte standarde profesionale si ai unor servicii juridice de cea mai buna calitate.
2010-2011 © IRA Expert Consulting S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii de utilizare. Confidentialitate
   Realizat de Programare Web