IRA EXPERT

CONSULTING

Recomanda-ne unui prieten

Servicii

Informaţii utile - Înfiinţare puncte de lucru

Punctul de lucru reprezinta spatiul, distinct de sediul social, unde societatea urmeaza sa-si desfasoare activitatea economica, lucrativa.

Punctul de lucru se inregistreaza in baza unui act de spatiu, care poate consta fie intr- un act de proprietate ( in cazul in care societatea este proprietara a spatiului respectiv ), fie intr-un contract incheiat intre societate si un alt proprietar, contract care poate fi de inchiriere (subinchiriere), de comodat, contract de asociere in participatiune, etc.

ATENTIE!!!

1. In cazul in care incheiati un contract de inchiriere cu un proprietar persoana fizica acesta trebuie inregistrat la Administratia Financiara pentru luarea in evidenta.
2. In cazul in care incheiati un contract de inchiriere ( subinchiriere ) cu un proprietar persoana juridica nu este necesara inregistrarea acestuia la Administratia Financiara, fiind suficienta simpla semnare si stampilare a acestuia.
3. In situatia in care spatiul destinat punctului de lucru este un apartament intr-o cladire de locuinte ( bloc ) este obligatorie obtinerea acordurilor de functionare, si anume :

- Acordul Asociatiei de Proprietari / Locatari, reprezentata de catre Presedintele Asociatiei;
- Acordul proprietarilor vecini direct afectatii de rezultatele activitati pe care urmeaza sa o desfasurati, si anume, vecinul de sus/jos/stanga/dreapta.

2010-2011 © IRA Expert Consulting S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii de utilizare. Confidentialitate
   Realizat de Programare Web