IRA EXPERT

CONSULTING

Recomanda-ne unui prieten

Termeni si Conditii de utilizare. Confidentialitate

Utilizarea, in orice mod, a paginii de WEB a Ira Expert Consulting, se realizeaza si face obiectul urmatoarelor conditii:

Dreptul de proprietate

Materialele aflate in pagina de WEB a Ira Expert Consulting, incluzand continutul si informatiile in timp real, Ira Expert Consulting sau orice alte informatii, precum si orice programe de calculator disponibile pe/prin site-ul de WEB al Ira Expert Consulting, sunt proprietatea Ira Expert Consulting si sunt protejate prin Legea privind dreptul de autor si celelalte drepturi conexe. Toate drepturile, titlurile si interesele legate de pagina de WEB a Ira Expert Consulting si de continutul acesteia sunt detinute, licentiate si controlate de Ira Expert Consulting.

Modul de utilizare a continutului paginii de WEB a Ira Expert Consulting

Cu exceptia mentiunilor exprese privind anumite parti, fisiere sau documente furnizate pe aceasta pagina de WEB, utilizatorul detine numai dreptul de a vizualiza si de a edita o copie a cuprinsului paginii de WEB a Ira Expert Consulting pentru folosinta sa personala, iar nu pentru uzul comercial. Utilizatorii nu au dreptul sa copieze, depoziteze, indiferent daca pe un calculator sau pe un sistem electronic de salvare, sa transmita, transfere, prezinte, difuzeze, publice, reproduca, sa creeze din aceasta o opera secundara, sa expuna, distribuie, vanda, licentieze, inchirieze, concesioneze sau sa transfere in alt mod orice parte a cuprinsului paginii de WEB a Ira Expert Consulting, oricarei terte persoane (incluzand, fara a se limita, alte persoane din societatea sau organizatia sa), indiferent daca pentru un scop direct comercial sau pecuniar, fara a avea acordul prealabil scris al Ira Expert Consulting. Solicitarile privind obtinerea acordului cu privire la continutul paginii de WEB se vor adresa in scris si vor fi expediate la Ira Expert Consulting.
Utilizatorii au dreptul de a insera in paginile proprii legaturi catre pagina de WEB a Ira Expert Consulting, cu conditia asigurarii contextului originar, respectiv prin deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea acestuia.

Limitele raspunderii Ira Expert Consulting

Datorita diversitatii surselor din care se obtine continutul paginii de WEB a Ira Expert Consulting si a riscurilor inerente distributiei electronice a acestuia, furnizarea informatiilor catre utilizatori se face in formatul de baza “as is”, fara nici un fel de garantii din partea Ira Expert Consulting; de asemenea, Ira Expert Consulting nu raspunde pentru realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor continute pe acest site, chiar daca Ira Expert Consulting le considera ca fiind adevarate, in temeiul celei mai bune cunoasteri a acestora, bazata pe folosirea unor surse demne de incredere.
Ira Expert Consulting isi declina expres orice raspundere (delictuala, contractuala sau de alt tip) cu privire sau in relatie cu oricare parte a continutului acestui site. In timp ce Ira Expert Consulting va face toate diligentele spre a se asigura de corectitudinea informatiilor continute in paginile sale, Ira Expert Consulting, in masura permisa de lege, nu raspunde pentru vreo pierdere sau paguba izvorata in orice mod din sau in legatura cu erorile, intarzierile sau omisiunile oricaror informatii furnizate pe aceasta pagina de WEB (incluzand raspunderea din culpa a oricarei persoane).
Ira Expert Consulting depune eforturi pentru ca functionarea paginii de WEB sa fie continua, iar eventualele intreruperi sa fie minime. Ira Expert Consulting nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cazurile in care serviciile paginii de WEB sunt inaccesible din orice motiv utilizatorilor.

Utilizarea legaturilor

Pe acest site sunt hiperlegaturi prin care se vor permite utilizatorilor sa paraseasca site-ul Ira Expert Consulting. Site-urile de legatura nu se afla sub controlul Ira Expert Consulting si Ira Expert Consulting nu raspunde pentru continutul site-urilor de legatura sau al oricarei alte hiperlegaturi continute in acesta. Ira Expert Consulting furnizeaza utilizatorilor aceste legaturi doar ca un avantaj, iar includerea oricarei hiperlegaturi nu implica aprobarea de catre Ira Expert Consulting a site-ului respectiv.

Informatii personale. Strangere si utilizare

Ira Expert Consulting respecta confidentialitatea identitatii utilizatorului. In general, utilizatorii pot vizita pagina de WEB a Ira Expert Consulting fara a comunica Ira Expert Consulting identitatea lor sau a dezvalui orice informatii personale despre ei insisi. Sunt momente in care Ira Expert Consulting poate avea nevoie de informatii referitoare la utilizatori, de natura celor privind numele/denumirea, adresa postala sau adresa de e-mail. Utilizatorului i se va solicita sa ofere aceste informatii in mod voluntar. Ira Expert Consulting va lua toate masurile de siguranta necesare pentru a proteja informatiile pe care utilizatorii le comunica Ira Expert Consulting. Ira Expert Consulting nu va vinde informatiile personale ale utilizatorilor nici unei alte societati sau agentii terte persoane si nu va comunica/publica asemenea informatii, cu exceptia cazurilor in care o asemenea cerinta emana din lege, de la autoritati competente de supraveghere a tranzactionarii sau a activitatilor sale de Internet sau a unor altfel de activitati conexe acestora. Atunci cand Ira Expert Consulting primeste informatii despre o sesiune de acces a unui utilizator sau despre un utilizator, aceasta poate sa le foloseasca in scopuri de cercetare sau reglementare sau pentru a-si imbunatati site-ul. In general, pe pagina de WEB a Ira Expert Consulting, adresele de IP (adresa de localizare prin Internet a unui computer) sunt conectate pentru a urmari/media o sesiune a utilizatorului, in timp ce utilizatorul ramane anonim. Aceasta informatie este analizata pentru estimarea corecta a tendintelor si pentru statistici (ca de pilda cati utilizatori ai site-ului de WEB sunt in vizita si cat timp petrec acolo), precum si pentru alte utilizari posibile.

Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare

Ira Expert Consulting isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentii termeni si conditii de utilizare, si se presupune ca utilizatorii sunt in cunostinta de cauza cu privire la orice schimbari care intervin si sunt tinuti sa le respecte, incepand cu data editarii acestora pe pagina de WEB a Ira Expert Consulting.

Modificarea continutului paginii de WEB

Ira Expert Consulting isi rezerva dreptul de a modifica, fara o notificare prealabila, toate materialele si informatiile despre servicii continute pe acest site.

Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare

In cazul in care un utilizator incalca prezentii termeni si conditii, Ira Expert Consulting isi rezerva dreptul de a recurge la toate mijloacele legale si juste pe care le considera necesare, incluzand dreptul de a bloca accesul unei anumite adrese de Internet la site-ul Ira Expert Consulting.

2010-2011 © IRA Expert Consulting S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii de utilizare. Confidentialitate
   Realizat de Programare Web